Seo

Ai un website frumos dar nu ai vizitatori?

Iti putem creste vizibilitatea site-ului folosind strategii de optimizare pentru motoarele de cautare dobandite de alungul anilor. Eforturile noastre SEO sunt usor cuantificabile si sunt individualizate in functie de obiectivele si publicul tinta al fiecarui client.

Abordarea potrivita

Oferim o gama larga de servicii SEO adaptate la nevoile si obiectivele tale. Nu toate strategiile SEO functioneaza la fel de bine pentru toate site-urile.

De aceea la inceputul fiecarei campanii de Seo realizam un audit SEO si o discutie cu tine pentru a vedea scopurile si concurenta site-ului.

Profita de oportunitatea serviciilor SEO pe cer ti le oferim!

SEO tehnic

Eforturile de SEO Technic sunt focusate pe aspectele tehnice ale unui website cu scopul de a garanta ca, codul sursa nu limiteaza in vreun fel ca site-ul sa se claseze bine pentru cuvintele pentru care este optimizat.

SEO pentru dispozitive mobile

Conform comunicatelor de presa Google, peste 50% din cautarile web se realizeaza de pe un dispozitiv mobil. Optimizarea SEO pentru dispozitive mobile implica ajustatea designului, a vitezei de incarcare si a altor factori cu scopul de a facilita indexarea site-urilor pe paginile cu rezultate mobile.

SEO local

O strategie de SEO local ii permite site-ului tau sa ii comunice lui Google locatile unde iti desfasori activitatea. Domina rezultatele de Google Maps si listele locale de business-uri cu ajutorul strategiilor noastre de SEO Local.

Promisiunea noastra

Multa lume promite rezultate 100% garantate in urma optimizarii site-ului. Noi nu facem parte dintre ei.

O campanie SEO este un efort pe term lung cu rezultate variabile.
Insasi Google mentioneaza intr-un ghid legat de SEO ca “nimeni nu poate garanta pozitia #1 in Google. Mare grija la agentiile SEO care garanteaza acest lucru.”

Asa ca nu va oferim nici o garantie 100%, in schimb facandu-va o promisiune sincera ca ne vom da silinta sa va imbunatatim pozitia in Google printr-un proces corect si transparent.

Ce include o strategie SEO?

Onsite SEO

• Testare si repare optimizari mobile
• Reparare linkuri stricate
• Alegere versiuni canonice a site-ului
• Optimizare de texte si atribute pentru imagini
• Optimizare dimensiune imagini

Offsite SEO

• Analiza linkuri catre website
• Strategia de strangere de backlink-uri
• Integrarea cu retele sociale

Pentru intrebari sau cereri de oferta asteptam mesajul tau