© 2007 - 2020 Orice Media SRL
Share

Campanii Google Ads

Creste afacerea ta cu Google Ads

Vrei sa atragi clienti interesati de serviciile sau produsele tale cat mai rapid? O campanie Google Ads te ajuta sa ajungi rapid la clientii tai prin intermediul platformei de cautare Google. Publicitatea pe Google este unul dintre cele mai eficiente moduri in care te poti promova in mediul online.

Intr-o campanie PPC regula este ca vei plati doar atunci cand un utilizator va da click pe anuntul tau. Pentru fiecare click vei plati o suma cuprinsa intre cativa bani pana la zeci de lei, in functie de competitia in domeniul respectiv de activitate. Nu vei plati nimic daca nimeni nu a dat click pe reclama ta.

De fiecare data cand o persoana realizeaza o cautare pe Google, aceasta se asteapta sa gaseasca rezultate relevante. De aceea este important ca pe site-ul tau sa apara informatii relevante pentru utilizatori.

Te putem ajuta fie ca pornesti de la zero sau doresti sa preluam o campanie Adwords existenta. Tipul de campanie pe care il vom alege trebuie sa fie in concordanta cu obiectivele tale.

Obiectivele unei campanii pot fi: vanzari, gasirea de clienti noi, cresterea traficului pe site, promovarea produsului sau a serviciilor, promovarea unei aplicatii.

De ce o Agentie Google Adwords?

  • Vei obtine rezultate rapide

  • Te vei adresa doar celor interesati direct de produsele sau serviciile tale

  • Vom controla bugetul tau

  • Vei avea o vizibilitate mai mare

  • Te vom tine informat cu privire la rezultatele campaniilor

Tipuri de campanii

Este cel mai popular tip de reclama pe Google; reclama ta va aparea in rezultatele de cautare doar atunci cand cineva va folosi cuvintele cheie pe care le-am setat; aceasta retea este un grup de site-uri in cadrul carora pot fi afisate reclamele tale. Anuntul tau va aparea in rezultatele cautarii, atunci cand un utilizator va folosi unul dintre cuvintele cheie pe care le-am setat in campanie

Anuturile de acest tip pot fi sub forma de text sau de imagini (pot fi imagine + text); in acest tip de campanie vom plasa bannere pe site-urile pe care posibilii tai clienti le viziteaza; Reclamele sunt afisate in milioane de site-uri in functie de filtre precum: site-uri care contin anumite cuvinte cheie, site-uri care dezvolta un anumit subiect etc.

Produsele tale sunt afisate in rezultatele de cautare ale utilizatorilor. Pentru a mari sansa ca un client sa dea click pe anunt, acesta va contine elemente precum: titlul produsului, pret, imagine.

Video-ul tau poate fi afisat in cadrul platformai Youtube, in video individual sau incorporat in alt video. Putem sa folosim videoclipuri pe care le-ai creat si le-ai incarcat in contul tau de Youtube. O campanie video iti va permite sa ajungi la clientii tai in momentul in care acestia acceseaza site-uri asociate cu domeniul tau de activitate sau vizioneaza videoclipuri pe Youtube care au legatura cu produsele tale. Publicul tinta poate fi targetat in functie de sex, locatie sau interese.