© 2007 - 2020 Orice Media SRL
Share

Branding si Identitate vizuala

Frumosul atrage

Se zice ca daca ambalezi nisip intr-o punga frumoasa de zahar, cel putin o data foarte multi clienti il vor cumpara. Brandingul si identitatea vizuala reprezinta una dintre cele mai importante componente care stau la baza imaginii unei companii atat in mediul online cat si in mediul real.

Ai un produs sau un serviciu bun? Haide sa il transformam intr-un brand sau sa ii facem un refresh astfel incat clientii sa vina si sa revina la tine.

Procesul de creare al brandului are un rol foarte important la propagarea unicitatii brandului in intreaga afacere, si este o importanta carte de vizita pentru profitul businessului. Hai sa dam valoare brandului tau!

Etapele procesului

01.

Evaluarea brandului

Evaluare brand
Brandul in societate
Parerile clientilor
Analiza echipei

02.

Analiza competitiei

Analiza competitiei
Publicul tinta
Pozitia in piata
Analiza retele sociale

03.

Implementare

Design
Strategie de comunicare
Slogan
Identitate
Strategie de lansare

Cui ne adresam?

Branduri noi

Te lansezi in piata cu un produs sau un serviciu si vrei ca lumea sa te indentifice corespunzator? Suntem aici sa te ajutam.

(Re)Brand

Vrei o reimprospatare a brandului actual? Vrei sa le arati clientilor tai ca imaginea conteaza pentru tine? Noi te putem ajuta.

Marire brand

Ai lansat produse sau servicii noi? Vrei ca ele sa se integreze armonios cu celelalte produse sau servicii? Suntem aici sa te sprijinim.