© 2007 - 2020 Orice Media SRL
Share

Flyere si pliante

Design flyere si pliante

Daca vrei sa iti promovezi afacerea cu ajutorul unor flyere si pliante atractive, atunci vei avea nevoie de un design unic si modern care sa ii convinga pe potentialii clienti sa cumpere produsele tale. Este un mod eficient de promovare a afacerii tale deoarece te pune in contact direct cu publicul.

Daca doresti sa iti impresionezi clientii si sa le atragi atentia, atunci va trebui sa le oferi un pliant atunci cand vin in vizita la birou sau cand participi la un targ de afaceri.

Designerii nostri cu o experienta vasta in domeniul designului grafic, iti stau la dispozitie cu idei creative care pot aduce un plus afacerii tale. Ai posibilitatea de a alege un model existent sau iti propunem noi un design nou.

Durata de realizare a designului pentru un pliant sau un flyer variaza intre 1 – 2 zile. Vei primi mai multe propuneri de design iar tu ne vei transmite care este cel pe care il preferi si daca doresti sa facem anumite modificari la acesta.

Cand vom stabili varianta finala a flyerului sau a pliantului, iti vom trimite fisierele in format electronic, atat vectorial cat si jpg sau pdf.

Nu ezita sa ne contactezi pentru orice informatii legate de flyere si pliante.