© 2007 - 2020 Orice Media SRL
Share

Creare site web

Creare site de prezentare

Orice tip de business are nevoie de prezenta online. Este foarte important sa iti pastrezi clientii actuali si sa incerci sa atragi si altii noi.

Clientii tai  (actuali si potentiali) vor sa fie in permanenta informati cu privire la produsele si serviciile pe care le oferi. Ei se asteapta ca firma ta sa detina un site cu ajutorul caruia sa poata sa obtina informatii de baza si cel putin o modalitate prin care te pot contacta. Daca nu ai un site cum te vor putea gasi clientii in mediul online? Ii vor gasi probabil pe competitorii tai si nu credem ca iti doresti ca acest lucru sa se intample.

Haide sa ne cunoastem si sa ne spui mai multe despre proiectul tau. Da-ne un telefon sau utilizeaza formularul de contact iar noi te vom suna pentru a stabili o intalnire. Ne poti contacta accesand link-ul urmator

De ce ai nevoie de servicii creare site web?

Crearea unui site web este un element esential in promovarea afacerii tale in mediul online.

Trebuie sa stii ca ai posibilitatea de a alege una dintre platformele de realizare site web gratuit precum WIX, Google Website Builder sau WordPress insa noi iti recomandam sa apelezi la o firma de web design deoarece platformele amintite mai devreme iti vor plasa site-ul pe un subdomeniu iar vizibilitatea acestuia va fi redusa.

In procesul de realizare site web incercam sa imbinam atat elementele de design (sa fie atragator pentru vizitatori) cat si cele de SEO astfel incat sa aducem afacerii tale cele mai bune rezultate.

Echipa noastra iti ofera servicii de optimizare a site-ului. Vei avea astfel un site care va aparea intre primele rezultate in cautarile de pe Google, o viteza de incarcare si performanta ridicata.

Un site va trebui de asemenea sa fie actualizat cu ultimele tehnologii aplicabile si cele mai noi versiuni ale plugin-urilor. De asemenea continutul trebuie actualizat in permanenta. Penru aceasta noi iti punem la dispozitie serviciul de mentenanta site web.

Iata cateva argumente pe care ti le aducem ca ai nevoie de un website:

Este deschis si poate fi accesat non-stop

Va fi in permanenta la dispozitia clientilor tai, 24 ore pe zi. Clientii au astfel posibilitatea sa te gaseasca si sa afle despre afacerea ta.

Iti ofera o arie extinsa de acoperire pentru produsele si serviciile tale

Informatia este disponibila in orice colt al lumii. Clientii pot accesa pagina ta web din confortul caminului lor, de la locul de munca sau in timp ce se afla in vacanta intr-o tara straina.

Poti intelege mai bine cerintele si pretentiile clientilor

cu ajutorul formularelor de contact plasate pe site sau prin intermediul adresei tale de e-mail, feedback-ul de la clienti poate ajunge la tine. Aceasta relatie cu clientii te va ajuta sa iti imbunatatesti produsele , serviciile si afacerea. Este un lucru esential sa obtii aceste informatii relevante si utile.

Publicitatea este mai eficienta

Spre deosebire de publicitatea tiparita, publicitatea de pe internet poate ajunge la mai multi oameni si este mult mai dinamica.

Economisesti bani

Sa luam exemplul unui magazin online, vei economisi banii pe care ar fi trebuit sa ii cheltui cu chiria unui showroom.

Etape realizare site web

In aceasta etapa vom analiza proiectul pe care doresti sa il dezvoltam. Va fi nevoie sa ne furnizezi un nume de domeniu si un serviciu de gazduire web pe care doresti sa le folosesti. Acestea sunt aspecte fara de care nu este posibila existenta unui site.

Vom incerca sa intelegem care sunt obiectivele pe care doresti ca viitorul site sa le atinga si vom stabili modul in care obiectivele vor fi atinse. Vom creiona impreuna structura pe care se va dezvolta proiectul.

Noi vom pune intrebari in incercarea de a intelege cat mai rapid ce anume doresti, care sunt asteptarile tale si care este publicul tinta. Este posibil ca uneori sa parcurgem un checklist cu ajutorul caruia putem aduna cat mai multe detalii despre proiect.

Iti vom propune o structura pentru site astfel incat sa oferim utilizatorilor cea mai buna experienta de navigare.

Vom analiza concurenta si vom stabili cuvintele cheie care vor fi incluse in titlurile paginilor.

Fiecare proiect va avea o tematica proprie specifica domeniului de activitate, pentru care realizam un design atragator, cu un impact placut pentru vizitatori. Iti vom propune cele mai potrivite fonturi, culori si efecte pentru site.

Clientul va trebui sa ne furnizeze atat textele cat si imaginile pe care colegii nostri le vor insera in proiect. La cerere, textele diferitelor sectiuni din site pot fi concepute si de catre specialistii nostri in copywriting.

Vom acorda o mare atentie logo-ului firmei tale deoarece este cel mai valoros element vizual. Logo-ul reprezinta imaginea firmei tale. Daca doresti un logo unic si profesional citeste mai mult despre serviciul de creare logo pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Vom implementa cu grija designul stabilit si ne vom asigura ca proiectul este responsive pe orice tip de dispozitiv.

In momentul in care site-ul este gata, il vom verifica si il vom testa pentru a elimina orice posibila eroare si pentru a ne asigura de functionarea ireprosabila a acestuia. Eventualele bug-uri vor fi reparate. Vom testa functionalitatea site-ului pe diferite browsere, atat pe dispozitive mobile cat si pe PC.

Am finalizat proiectul pe care ni l-ai propus? Pentru ca site-ul tau sa fie actualizat in permanenta si sa functioneze corect, iti oferim servicii de mentenanta site web la un cost redus. Beneficiezi astfel de interventii rapide, protectie antivirus, continut actualizat, backup si update la platforma ta.

Ce va contine site-ul tau

Pentru a ne asigura ca toate proiectele noastre sunt efectuate la cel mai inalt standard de calitate, acestea sunt cele mai importante dintre tehnologiile pe care le folosim: HTML5, CSS3, SASS, PHP, MySQL, JAVASCRIPT, WORDPRESS, GULP, GIT.

Punem un foarte mare accent pe calitatea serviciilor pe care le oferim, de aceea nu incetam sa investim in tehnologii moderne, cu ajutorul carora reusim sa mentinem un standard de lucru ridicat. Tehnologia ne poate ajuta sa modelam proiectele la care lucram, oferind astfel utilizatorilor acestora cea mai buna experienta posibila.

 • Design modern, responsive si intotdeauna flexibil

 • Tehnologii moderne - HTML, CSS, JavaScript, PHP

 • Optimizari pentru dispozitive mobile

 • Optimizari pentru viteza de incarcare

 • Optimizare SEO

 • Optimizare poze

 • Securitate avansata

 • Formular de contact

 • Email business

 • Integrare GDPR

 • Servicii de mentenanta

 • Suport tehnic

 • Pagini nelimitate

 • Pagina de blog si stiri

 • Google maps

 • Numar nelimitat de imagini

 • Logo

 • Garantie

Intrebari frecvente

Cum pot lua legatura cu voi?

Este foarte simplu. Ai posibilitatea de a completa formularul de contact de pe site, in care ne vei da cateva detalii despre tine si proiectul tau. O alta modalitate de a ne contacta este sa ne suni la numarul de telefon afisat pe site. Pe oricare dintre cele doua variante o vei alege, vei fi contactat de catre un coleg de-al nostru in cel mai scurt timp.

Cat costa un website?

Pretul unui site web difera de la caz la caz. Trebuie sa luam in calcul complexitatea proiectului si functionalitatile pe care doresti sa le implementam.

Vom avea de asemenea in vedere tipul de site pe care il doresti. Aici putem vorbi de blog, website de prezentare, magazin online sau un site custom cu diferite functionalitati.

In cat timp este gata un site?

Pentru un site de prezentare simplu, durata de executie este in general de aproximativ 5 zile. Daca este vorba de un proiect complex, cu functionalitati diverse, durata poate depasi 30 de zile.

Care este implicare mea in realizarea site-ului?

Vom avea nevoie de tine in etapa de analiza si planificare. Aici vom stabili impreuna obiectivele proiectului. Va trebui sa aprobi propunerile pe care ti le trimitem in etapa de design si dezvoltare.Vom avea nevoie de continut (text si multimedia) pe care va trebui sa ni-l furnizezi inainte ca noi sa incepem etapa de design si dezvoltare.