© 2007 - 2020 Orice Media SRL
Share

Mentenanta site web

Mentenanta si administrare site

Un site web trebuie actualizat in permanenta, altfel acesta risca sa ii scada vanzarile si pozitia in cautarile Google. Este de asemenea important ca un site sa fie actualizat din punct de vedere al securitatii acestuia, avitand astfel sa fie atacat de hackeri.

Procesul de mentenanta site web este unul necesar si presupune intretinerea si actualizarea periodica a  continutului site-ului. Fie ca au intervenit modificari in continutul site-ului, fie ca doriti sa afisati stiri pentru vizitatorii dumneavoastra, mentenanta este cea care are grija ca aceste aspecte sa fie implementate.

Iti recomandam sa lasi site-ul de prezentare sau magazinul online pe mainile unor profesionisti. Mentenanta este potrivita pentru persoanele care nu au cunostinte de programare sau de mentenanta site WordPress

Alege pachetul de mentenanta website potrivit pentru tine

Tarifele abonamentelor lunare pe care vi le propunem sunt adaptate nevoilor tale. Te vom ajuta sa alegi abonamentul cel mai potrivit pentru afacerea ta, tinand cont de numarul de intreventii lunare si numarul de ore pe care doresti sa il alocam pentru aceste interventii.

Intrebari frecvente

Cum pot achizitiona un pachet de mentenanta website?

Te rugam sa completezi formularul de pe site iar noi ne vom ocupa de urmatorii pasi. Vom stabili impreuna detaliile cu privire la intretinerea site-ului tau.

Daca am deja un website ma puteti ajuta?

Da. Avem resursele si cunostintele necesare pentru a te ajuta cu actualizarea si mentenanta site-ului.

Cum se desfasoaa procesul?

Dupa ce ai achizitionat un pachet de mentananta, in functie de serviciile incluse in acesta, ne vei trimite modificarile pe care le doresti pe site iar noi ne vom ocupa de acestea.

Cat costa mentenanta si administrarea unui site?

In functie de complexitatea proiectului tau va trebui sa alegi pachetul lunar de mentenanta care ti se potriveste. Am creat aceste pachete cu scopul de a asigura securitatea si buna functionare a site-ului tau.