© 2007 - 2020 Orice Media SRL
Share

Creare magazin online

Vinde orice, oriunde!

Noi te ajutam sa iti transformi ideea intr-o afacere de succes prin crearea unui magazin online. Iti punem la dispozitie o platforma flexibila si scalabila de e-commerce care iti va ajuta afacerea sa creasca.

Pentru realizarea unui magazin online va trebui sa facem impreuna o analiza cu scopul de a alege cele mai bune solutii pentru afacerea ta. Obiectivul nostru este acela de a realiza o platforma de magazin online care sa aiba un design atractiv, sa fie bine structurata si care sa corespunda nevoilor clientilor tai.

De la produse fizice la produse digitale si abonamente la servicii, Orice Media iti poate crea un magazin cu ajutorul caruia iti poti vinde produsele.

Functionalitati ale solutiilor noastre

01.

Plati online securizate

Clientii tai vor beneficia de tranzactii rapide si sigure prin intermediul procesatorilor de plati cu care colaboram. Vei avea astfel o buna colectare a banilor in cadrul magazinului.

02.

Design modern

Ne place sa fim mereu conectati la ultimele tendinte in ceea ce priveste designul grafic. Colegii nostri designeri vor dezvolta un magazin online cu un design curat si aerisit, respectand cele mai noi tendinte din domeniu. Continutul site-ului tau va arata la fel de bine pe desktop, tableta si telefon.

03.

Interfata de administrare usor de utilizat

Magazinul tau va avea un panou de administrare usor de folosit si o interfata prietenoasa cu utilizatorul. Dupa ce vom realiza o instruire prealabila, vei putea sa adaugi produse, sa modifici continutul paginilor, sa verifici stocul si comenzile de pe site. Daca nu ai timpul necesar pentru a te ocupa de magazinul virtual, noi te putem ajuta. Iti oferim serviciul de Mentenanta site web cu ajutorul caruia platforma magazin online va fi in permanenta actualizata cu continutul pe care ni-l trimiti.

04.

Posibilitate dea vinde atat intern si international

Aceasta optiune iti permita sa alegi tarile in care doresti sa vinzi produsele tale. Poti selecta tari in care vei face vanzare de produse si in acelasi timp poti exclude tari.

05.

Optimizare de viteza

Viteza este un element foarte important atunci cand vorbim despre performanta unui site si are un rol decisiv in ceea ce priveste rata de conversie. Este factorul in functie de care un utilizator va decide daca va ramane sau nu pe site-ul tau. Un site care se incarca in mai mult de 5 secunde va pierde foarte multi utilizatori din cauza vitezei de incarcare. Poti verifica oricand viteza de incarcare a site-ului tau accesand unealta PageSpeed Insights de la Google.

06.

Optimizare SEO onpage

Pentru a aparea pe pozitiile fruntase in rezultatele motorului de cautare Google, magazinul tau va trebui sa fie optimizat SEO. Iti punem astfel la dispozitie serviciul de Optimizare SEO. Vom audita site-ul si te vom ajuta cu optimizarea acestuia.

07.

Management produse si stocuri

Ai controlul asupra produselor tale si a stocurilor. Poti sa vezi in orice moment in timp real stocul pentru fiecare tip de produs. Poti lua astfel decizii daca este necesara aprovizionarea in cazul produselor cu stoc scazut.

08.

Numar nelimitat de produse

Nu vei avea o limita asupra numarului de produse de pe site. Poti crea cate categorii si atribute doresti pentru produsele tale.

09.

Calculator cost livrare

Avem posibilitatea de a insera pe site un calculator care va afisa in mod automat costul de livrare in functie de selectiile facute de utilizator. Costul de livrare poate varia in functie de zona, greutate, valoare produs etc.

10.

Cupoane si coduri de reduceri

Clientii tai pot beneficia de promotii prin aplicarea unor cupoane de reduceri. Acestea sunt de regula scazute din valoare cosului de cumparaturi. Este o metoda excelenta de a-ti fideliza clientii.

11.

Rapoarte detaliate pe diferite criterii

Ai acces la rapoarte pe platforma de vanzare online. Acestea iti ofera posibilitatea de a vizualiza performanta magazinului tau pe o perioada stabilita. Poti vizualiza informatii privind comenzile, vanzarile si stocurile produselor tale.

12.

Status comenzi

Este foarte simplu sa gestionei comenzile din panoul de administrare. Statusul acestora poate fi actualizat fie automat fie manual.

Intrebari frecvente

Cum comand un magazin online?

Daca te-ai decis ca doresti crearea unui magazin online, va trebui sa completezi formularul de pe site-ul nostru pentru a solicita o oferta. Alternativ ne poti apela la numarul de telefon afisat pe site. Completeaza formularul accesand acesta pagina.

Un coleg de-al nostru te va contacta in cel mai scurt timp pentru a afla mai multe despre proiectul tau.

Cat costa un magazin online?

Pretul unui magazin online este influentat de complexitatea proiectului si functionalitatile pe care doresti sa le implementam. Pretul poate porni de la cateva sute de Euro pentru un magazin simplu si poate ajunge la cateva mii de Euro daca vorbim de un proiect complex. Pretul unui magazin online este intotdeauna flexibil si negociabil, in functie de complexitatea proiectului tau. Daca te-ai hotarat ca doresti sa te ajutam cu crearea unui magazin online la un pret accesibil, te rugam sa completezi acest formular.

In cat timp este gata un astfel de magazin?

Pentru un proiect simplu, durata de executie este in general de aproximativ 7 zile. In cazul unui proiect complex, cu functionalitati diverse, durata poate depasi 30 de zile.

Care este implicare mea in proiect?

Vom avea nevoie de tine in etapa de analiza si planificare. Aici vom stabili impreuna obiectivele proiectului. Va trebui sa aprobi propunerile pe care ti le trimitem in etapa de design si dezvoltare.Vom avea nevoie de continut (text si multimedia) pe care va trebui sa ni-l furnizezi inainte ca noi sa incepem etapa de design si dezvoltare.

Ce este un magazin online la cheie?

Un magazin la cheie contine absolut tot ce ai nevoie sa incepi sa vinzi online produsele tale. Iti oferim datale de autentificare in panoul de control al site-ului, adaugi produse si incepi sa vinzi. Noi integram cele mai importante functionalitati in cadrul platformei tale de vanzari online. Te ajutam asfel sa obtii in cel mai scurt timp rezultatele pe care ti le-ai propus.

Ce platforma folositi?

Toate magazinele noastre sunt construite pe platforma WordPress si folosesc plugin-ul WooCommerce. Utilizam platforme Open-Source deoarece la realizarea acestora contribuie o echipa numeroasa de programatori si sunt in permanenta imbunatatite, atat din punct de vedere al functionalitatii cat si al securitatii.