© 2007 - 2020 Orice Media SRL
Share

Creare site WordPress

Creare site WordPress

WordPress este o platforma populara de Content Management System folosita in intreaga lume. Cu ajutorul acesteia, utilizatorii pot crea foarte rapid un site WordPress, fara a avea cunostinte necesare de programare. Conform statisticilor, in intreaga lumea un procent de peste 30% dintre site-urile existente sunt realizate pe platforma WordPress. Daca te-am impresionat cu aceste statistici, vrem sa stii ca iti punem la dispozitie serviciul de creare site WordPress la cele mai inalte standarde. Pentru detalii sau daca doresti o cotatie de pret, te rugam sa ne contactezi.

Avantajul major in crearea unui site web pe platforma WordPress este acela ca ai la dispozitie o multime de teme sau sabloane din care il poti alege pe cel care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. La acest sablon mai poti adauga apoi diferite plugin-uri care adauga functionalitati la site-ul tau.

De ce ai nevoie de un website WordPress

Te-ai hotarat ca doresti sa duci afacerea ta la un alt nivel cu ajutorul unui site? Fie ca vorbim despre un site de prezentare, un magazin online sau un simplu blog, platforma WordPress este alegerea ideala.

Timpul de realizare al site-ului web pe aceasta platforma este unul foarte scurt. Nu va fi nevoie sa ai cunostinte de programare pentru a face modificari in site sau pentru a dauga continut. Ai acces la un panou de administrare usor de utilizat si intuitiv.

Un site WordPress este perfect pentru optimizare SEO sau integrare cu profilurile de social media pe care le detii.

Motive pentru care sa alegi un site de prezentare WordPress:

  • Este cel mai popular CMS

  • Este flexibil siusor de folosit, continutul poate fi modificat rapid

  • Datorita structurii sale specifice, motorul de cautare Google il recunoaste in cautarile sale, poti avea o vizibilitate buna in rezultate

  • Pe aceasta platforma iti putem dezvolta orice fel de website (shop online, site de prezentare, agentie imobiliara, unitate de cazare, agentie de turism, ziar online, platforma e-learning, firma de constructii, cabinet medical, blog etc.)

  • Ai numeroase teme din care o poti alege pe cea mai potrivita

  • Poate stoca baze de date foarte mari

  • Este optimizat pentru dispozitivele mobile, tableta si desktop; indiferent de dispozitivul de pe care va fi accesat, acesta va fi afisat optim

  • Are in spate o comunitate mare de programatori care contribuie la imbunatatirea continua a platformei si a extensiilor acesteia