© 2007 - 2020 Orice Media SRL
Share

Carti de vizita

Design carti de vizita

Daca esti un om de afaceri stii cat de important este sa ai o carte de vizita pe care o poti oferi clientilor tai astfel incat acestia sa beneficieze de detaliile inscriptionate pe aceasta. O carte de vizita trebuie sa respecte identitatea companiei, sa exprime intotdeauna profesionalism, sa aiba un design unic si modern.

Etapele realizarii unei carti de vizita

Alegi pachetul potrivit – iti punem la dispozitie mai multe pachete de servicii design carti de vizita. Alege-l pe cel care se potriveste nevoilor tale.

01.

Realizam designul cartii de vizita

Transformam dorintele tale si ideile noastre in realitate. Graficienii nostri vor face mai multe propuneri de design pentru cartea ta de vizita. Propunerile sunt bazate pe dorintele tale dar au la baza si vasta experienta acumulata de-a lungul timpului in realizarea cartilor de vizita.

02.

Analizezi propunerile trimise

Noi iti vom trimite mai multe propuneri pentru cartea ta de vizita. Tu va trebui sa analizezi aceste propuneri si sa ne transmiti care este modelul pe care l-ai ales. Ne vei trimite in aceasta etapa si eventualele modificari pe care doresti sa le facem la cartea ta de vizita.

03.

Revizuim cartea de vizita

Vom efectua modificarile solicitate intr-un interval de 1-2 zile si ne vom asigura ca ajungem la o forma care te multumeste. Iti vom trimite forma finala a cartii de vizita in format vectorial si pdf.