© 2007 - 2020 Orice Media SRL
Share

Promovare Facebook

Promovare pe Facebook

Promovarea pe Facebook este una dintre cele mai eficiente metode de a face cunoscuta o afacere, infiferent de marimea acesteia. Platforma de socializare Facebook a schimbat modul in care oamenii comunica si socializeaza. Toate lumea are Facebook, implicit toata lumea are acces la informatie. Exista peste 2,5 miliarde de persoane care folosesc Facebook lunar.Totul se intampla in timp real, oamenii din intreaga lumea interactioneaza unii cu altii.

Administrare pagina de Facebook

Pagina de Facebook este un instrument incredibil de eficient pe care il poti folosi pentru a interactiona cu clientii tai, dar si pentru a atrage noi clienti prin prezentarea produselor si a serviciilor pe care le oferi. Daca nu ai inca o pagina deFacebook, nu e nicio problema. O vom crea noi pentru tine!

Realizam actiuni de comunicare si promovare indreptate spre publicul tinta, cu scopul de a creste traficul catre site sau catre pagina ta de Facebook, cresterea vanzarilor si castigarea increderii clientilor.

Pe baza unei agende pe care o vom stabili impreuna, vom afisa postari cu privire la toate subiectele de interes.

Monitorizam in permanenta performanta si traficul care interactioneaza cu pagina sau cu website-ul tau si urmarim astfel sa ne imbunatatim in mod continuu activitatea. Astfel avem posibilitatea de a gasi noi oportunitati de comunicare.

Campanii Facebook Ads

Campaniile Facebook Ads ne permit sa directionam anunturile platite catre categoriile de public care ne intereseaza. Targetarea este foarte complexa si se imparte in 3 mari categorii: interese, criterii demografice si preferinte.

Promovarea firmei tale prin aceasta metoda reprezinta o investitie inteligenta si poate fi o metoda reala de crestere a veniturilor. Avem grija in permanenta de bugetul tau si de aceea ne straduim sa obtinem un cost cat mai mic pentru conversii.

Impreuna cu tine vom stabili obiectivele pentru campanii;

Identificam publicul tinta, care poate avea un interes pentru serviciile sau produsele tale;

Stabilim bugetul pentru campanii;

Studiem care sunt produsele sau serviciile pe care le vom promova;

Creem contul de Facebook Business Manager

Realizam reclamele

Setam publicul caruia sa ii fie afisate reclamele

Luam Facebook Pixel si il implementam pe site-ul tau

Monitorizam rezultatele campaniilor si optimizam in functie de nevoi

Monitorizam in permanenta bugetul

Optimizam setarile initiale pentru a aduce mai multe conversii

Realizam rapoarte lunare cu activitatea campaniilor