© 2007 - 2020 Orice Media SRL
Share

Optimizare SEO

Ai un website frumos dar nu ai vizitatori?

Iti putem creste vizibilitatea site-ului folosind strategii de optimizare SEO pentru motoarele de cautare dobandite de alungul anilor. Eforturile noastre SEO sunt usor cuantificabile si sunt individualizate in functie de obiectivele si publicul tinta al fiecarui client.

Oferim o gama larga de servicii de optimizare site adaptate la nevoile si obiectivele tale. Nu toate strategiile SEO functioneaza la fel de bine pentru toate site-urile.

O strategie de SEO local ii permite site-ului tau sa ii comunice lui Google locatile unde iti desfasori activitatea. Domina rezultatele de Google Maps si listele locale de business-uri cu ajutorul strategiilor noastre de SEO Local.

Conform comunicatelor de presa Google, peste 50% din cautarile web se realizeaza de pe un dispozitiv mobil. Optimizarea SEO pentru dispozitive mobile implica ajustatea designului, a vitezei de incarcare si a altor factori cu scopul de a facilita indexarea site-urilor pe paginile cu rezultate mobile.

Garantii Optimizare SEO

Multa lume promite rezultate 100% garantate in urma optimizarii site-ului. Noi nu facem parte dintre ei. O campanie SEO este un efort pe term lung cu rezultate variabile.

Insasi Google mentioneaza intr-un ghid legat de SEO ca “nimeni nu poate garanta pozitia #1 in Google. Mare grija la agentiile SEO care garanteaza acest lucru.”

Asa ca nu va oferim nici o garantie 100%, in schimb facandu-va o promisiune sincera ca ne vom da silinta sa va imbunatatim pozitia in Google printr-un proces corect si transparent.

Etapele procesului de optimizare

01.

Cresterea traficului organic

Pentru masurarea volumului traficului folosim instrumentele pe care Google ni le pune la dispozitie: Google Analytics si Google Search Console. Cu ajutorul acestora putem vedea cati vizitatori are site-ul, zona din care acestia au accesat site-ul, tipurile de dispozitive folosite, paginile pe care au navigat, timpul petrecut pe site, cuvintele pentru care site-ul a aparut in cautari, pozitionarea in motoarele de cautare pentru anumite cuvinte cheie etc.

02.

O mai buna vizibilitate a site-ului pentru cuvintele cheie stabilite

Vom stabili care sunt cuvintele cheie pentru care doresti ca site-ul tau sa apara in cautari si le vom structura in vederea optimizarii

  • Testare si repare optimizari mobile

  • Reparare linkuri stricate

  • Alegere versiuni canonice a site-ului

  • Optimizare de texte si atribute pentru imagini

  • Optimizare dimensiune imagini

  • Analiza linkuri catre website

  • Strategia de strangere de backlink-uri

  • Integrarea cu retele sociale

Ce este SEO si de ce este important pentru Google?

Termenul SEO este acronimul de la „Search Engine Optimization”, in limba romana se traduce „Optimizarea pentru motoarele de cautare”.

Optimizarea SEO este procesul prin care se doreste cresterea traficului din cautarile organice (trafic neplatit) pe un site web prin pozitionarea acestuia cat mai sus in rezultatele motoarelor de cautare. Vorbim despre un proces care este in continua schimbare si de lunga durata.

Obiectivul unei campanii de SEO este sa atragem cat mai multi vizitatori care sunt interesati de produsele sau serviciile site-ului prin intermediul motorului de cautare Google. Google este motorul de cautare cel mai utilizat in Romania, cu o cota de peste 95% din piata.