© 2007 - 2020 Orice Media SRL
Share

Aeroportul Transilvania

Site web Site WordPress

Aeroportul Transilvania

Aeroportul Tirgu Mures poarta denumirea Transilvania, o marca recunoscuta atat pe plan intern cat si international pentru frumusetea peisajelor sale si bogatia culturala pe care o ofera.

Datorita preturilor si tarifelor avantajoase, Aeroportul „Transilvania” ofera o alternativa calatorilor prin introducerea curselor low-cost, micsorand astfel timpul petrecut in tranzit si cresterea timpului petrecut la destinatie alaturi de cei dragi.

Descriere Proiect

Aeroportul International Transilvania are un site web cu o structura si aspect reinnoit care facilitează accesul la informatii oficiale pentru pasageri, parteneri de afaceri si vizitatori. In cadrul site-ului sunt publicate informatii despre aeroport, orarul de sosiri si plecari, informatii privind parcarea și alte informații pentru pasageri și parteneri de afaceri, in 3 limbi, romana, maghiara si engleza. Orice Media a realizat toate etapele proiectului - designul grafic initial, transformarea designului in pagini HTML, conversia paginilor HTML intr-o tema WordPress, integrarea in site a sistemului de prezentare a tipilor de sosire si plecare curse avion.

  • Tehnologii Folosite

    WordPress, PHP

  • Client

    Aeroportul International Transilvania

Share
Vezi live